Voedingscoaching

Beeldmerk

Persoonlijke begeleiding

Misschien heb je er zelf al wel ervaring mee; de meeste diëten zijn erg streng, stressvol en vooral tijdelijk.
Als gewichtsconsulente help ik je graag om jouw doel te behalen en weer lekker in je vel te zitten. 

Een voedingsplan op maat | zonder zwaar dieet | persoonlijke begeleiding | Gezond eten | Online & Face to face ondersteuning

Ben je toe aan een duurzame oplossing?

Mogelijkheden

Een traject dat bij jou past

Je kunt contact met mij opnemen voor een vrijblijvend en gratis telefonisch kennismakingsgesprek. Hierin help ik je graag bij het vinden van een passend traject. Zelf alvast meer lezen? Hieronder vertel ik je wat meer over de mogelijkheden. 

1.

Basis traject

"Steady start"

Intake gesprek (60 min)
Adviesgesprek
Tijdens het intake gesprek van 1 uur doen we een uitgebreide lichaamsanalyse en bespreken we jouw leefstijl en doelstelling. Hierna ga je zelf aan de slag met het bijhouden van jouw totale voeding gedurende minimaal één week. In het adviesgesprek van 1 uur ontvang je persoonlijk advies naar aanleiding van de lichaams- en voedingsanalyse voor het behalen van jouw doelstellingen.

€ 125,-

2.

8 Weken traject

"Big boost"

Intake gesprek (60 min)
Adviesgesprek (60 min)
3 vervolg consults (a 45 min)
ONDERSTEUNING VIA MAIL EN WHATSAPP

Dit bevat het Basis traject +

Na het intake- en het adviesgesprek ontvang je in 3 vervolg consults van 45 minuten actueel advies en coaching op maat ter ondersteuning bij het halen van jouw doelstellingen. We werken met subdoelstellingen om jouw motivatie hoog te houden. Daarnaast heeft ieder consult een eigen thema afgestemd op jouw behoefte.

€ 295,-

3.

14 Weken traject

"Habit changer"

Intake gesprek (60 min)
Adviesgesprek (60 min)
6 vervolg consults  (a 45 min)
Ondersteuning via mail en whatsapp
Samen naar de supermarkt

Dit bevat het Basis traject +

Na het intake- en het adviesgesprek ontvang je in 6 vervolg consults van 45 minuten actueel advies en coaching op maat ter ondersteuning bij het halen van jouw doelstellingen. We werken met subdoelstellingen om jouw motivatie hoog te houden. Daarnaast heeft ieder consult een eigen thema afgestemd op jouw behoefte.

€ 445,-

Nog vragen of een afspraak maken?

TIjd voor verandering!

Beeldmerk met kleur

Bewegen en voeding

Total Health

Gezonde voeding is een belangrijk onderdeel om je te helpen je doelstellingen op het gebied van gewicht te bereiken. Beweging kan jou hier ook mee helpen. 

Wil je naast de begeleiding in voeding ook actief begeleid worden bij het behalen van resultaten door middel van sporten? In dat geval bied ik in samenwerking met een ervaren Personal Trainer een totaalpakket op maat. Bij interesse kun je hiervoor contact opnemen zodat we jouw wensen kunnen bespreken.
Health coach Hilversum afvallen personal training sporten voeding
dieet coach Hilversum afvallen personal training sporten voeding
Health coach Hilversum afvallen personal training sporten voeding
Beeldmerk met kleur

Extra ondersteuning

Fit for life

Na het afronden van een traject, heb je enorm veel geleerd over gezonde voeding en hoe je jouw balans in voeding vindt. Het kan zijn dat je hierna graag nog wat extra ondersteuning wil.
Wanneer je een van bovenstaande trajecten hebt afgerond en toch graag nog een stok achter de deur wil voor het behalen van verdere resultaten, kun je je traject verlengen. Denk hierbij aan bijvoorbeeld iedere twee weken een weeg- en meet moment. Welke vorm je ook kiest, alles is bespreekbaar en ik help jou maar al te graag je doelstellingen te behalen!
dieet coach Hilversum afvallen personal training sporten voeding